Achterruit auto vervangen Gavere

Achterruit van uw auto vervangen in 1 van onze centra of op locatie te Gavere ✓ Premium glass ✓ Wij vervangen ook achterruiten van bestel- & vrachtwagens, bussen, tractoren, graafmachines, kranen

Ook de kapotte achterruit van uw auto of ander voertuig vervangen we, ofwel op locatie in Gavere, ofwel in één van onze 3 vestigingen. Doordat een auto achterruit uit gehard glas bestaat, komt de optie herstellen hier niet in aanmerking. Oorzaken van een gebroken of beschadigde achterruit zijn meestal: auto inbraak, vandalisme, voorwerp in de koffer dat de ruit toucheert. Met een versplinterde of deels verbrijzelde achterruit rijdt u maar beter niet langer rond. In het verkeer is een goed zicht door de achteruitkijkspiegel al even essentieel voor je verkeersveiligheid.

Wacht dus niet om uw afspraak in te plannen bij de experten van Metaglas om de achterruit van uw personen-, bestel- of vrachtwagen, autobus of autocar, tractor of graafmachine te vervangen te Gavere. Voor u het weet kunt u terug de baan op, in alle comfort en veiligheid. Ons ervaren team staat klaar om de achterruit van uw auto snel en deskundig te vervangen met ruiten van het Premium Glass label, soms in minder dan 1,5 uur. U drinkt een verwarmende koffie en uw achterruit is in no time vervangen. Komt de verplaatsing naar onze werkplaats u ongelegen? Dan vervangen wij de achterruit van uw auto op locatie te Gavere. Onze mobiele teams zijn snel ter plaatse. Mochten we uw achterruit niet in voorraad hebben, kunnen we u tijdelijk depanneren aan de hand van een plexi.