Achterruit auto vervangen Izegem

Achterruit van uw auto vervangen voor klanten uit Izegem in één van onze centra ✓ Premium glass ✓ Wij vervangen ook achterruiten van bestel- & vrachtwagens, mobilhomes, tractoren & andere machines met beglazing

De kapotte achterruit van uw auto, bestelwagen of ander voertuig vervangen we snel en goed in één van onze 2 vestigingen, ook voor klanten uit Izegem. Doordat een auto achterruit uit gehard glas bestaat, komt de optie herstellen hier niet in aanmerking. Oorzaken van een gebroken of beschadigde achterruit zijn meestal: auto inbraak, vandalisme, voorwerp in de koffer dat de ruit toucheert. Met een versplinterde of deels verbrijzelde achterruit rijdt u maar beter niet langer rond. In het verkeer is een goed zicht door de achteruitkijkspiegel al even essentieel voor je verkeersveiligheid.

Wacht dus niet om uw afspraak in te plannen bij de experten van Metaglas om de achterruit van uw personen-, bestel- of vrachtwagen, mobilhome, camperbusje, tractor of andere machine met beglazing te vervangen te Izegem. Voor u het weet kunt u terug de baan op, in alle comfort en veiligheid. Ons ervaren team staat klaar om de achterruit van uw auto snel en deskundig te vervangen, soms in minder dan 1,5 uur. Terwijl u een koffie neemt, wordt uw achterruit is in no time vervangen. Mochten we uw achterruit niet in voorraad hebben, kunnen we u tijdelijk depanneren aan de hand van een plexi. Daarom altijd eens op voorhand opbellen!