Autoruit herstellen aan huis

Autoruiten herstellen aan huis ✓ of op uw werk, in het bedrijf, bij de garagist door ons mobiel & snel Metaglas team ✓ voor sterretjes van grootte < 2 €

Autoruiten herstellen aan huis is voor ons altijd mogelijk indien het sterretje of de barst kleiner is dan een muntstuk van 2 €. Uw voorruit bestaat uit gelaagd glas, zijnde twee glaslagen met PVB-folie ertussen. Hierdoor behoudt ze goed haar stevigheid bij steenslag, schokken of impact van takken of ander materiaal dat op de weg rondslingert. Deze dubbele belaging zorgt ervoor dat we uw voorruit in de meeste gevallen nog kunnen herstellen. De zij- en achterruiten van uw auto daarentegen bestaan uit gehard of getemperd glas waardoor ze sneller in duizend stukjes uiteenvallen bij impact. In dat geval dient de autoruit vervangen te worden. Ieder schadegeval is echter verschillend en sommige zij- of achterruiten bestaan toch uit gelaagd glas. We bekijken de schade daarom individueel en zoeken steeds naar de beste oplossing voor uw situatie.

Uw autoruit herstellen kan aan huis en uiteraard ook in onze 3 beschikbare servicecentra in West-Vlaanderen, nl. in Tielt, Waregem. Maak een afspraak en in een mum van tijd ben je terug vertrekkensklaar.