Autoruit herstellen Izegem

Autoruit laten herstellen op duurzame wijze met speciale harsen en binnen de 30 minuten ➡️ indien de ster niet te groot is ➡️ Metaglas is al jaren dé specialist in autoruitreparatie!

Last van een sterretje in de voorruit? De autoruit laten herstellen te Izegem blijft mogelijk wanneer de inslag niet groter dan een muntstuk van 2€ is en zich niet op de rand van de autoruit bevindt. Deze oplossing valt 5 keer goedkoper uit dan de autoruit vervangen. Bovendien kan voorruitschade gebeuren binnen de 30 minuten! Een herstelde autoruit kan weer jaren meegaan en de reparatie zie je niet. Onder vacuüm injecteren we speciale harsen die uw autoruit terug op volle sterkte brengt! Wij van Metaglas zijn al jaren gespecialiseerd in autoruit reparatie. We werken zowel voor B2B als B2C klanten.

Waar uw autoruit laten herstellen in Izegem na steenslagschade?  ➡️ autoruitreparatie in één van de vestigingen van Metaglas: voordelig & snel hersteld in 30 minuten

Na steenslagschade herstellen we de autoruit ook voor klanten uit Izegem in één van onze autoglascenters in West-Vlaanderen. We beschikken over 2 montageplaatsen: vlak aan de ring van Tielt en kort bij de op- & afrit van de E17 te Waregem. Je bent er goed en voordelig gediend. Voor een vlot verloop maak je op voorhand een afspraak.

De voordelen van autoruit reparatie in Izegem: snel, even effectief, goedkoop bij Metaglas!

Autoruit reparatie in Izegem kan lukken in een mum van tijd, de techniek werkt uitstekend en kostprijs valt in ieder geval een pak goedkoper uit. Elke voorruitschade de grootte van een muntstuk lossen we op door middel van harsinjecties. Wij van Metaglas zijn er erop toegelegd, mede dankzij onze jarenlange ervaring. Ook ruiten van bestelwagens, mobilhomes, vrachtwagens of machines worden door ons vakkundig hersteld.

  • Autoruit herstelling voor klanten uit Izegem realiseren we binnen het half uur.
  • De kostprijs voor autoruitherstelling komt, in vergelijking met vervangen, op een fractie.
  • Reparatie mag als duurzaam worden beschouwd. Doordat voorruiten uit 2 lagen bestaan, kan de techniek van harsinjecties de ruit opnieuw sterk maken.
  • De herstelling wordt zodanig uitgevoerd dat het eindresultaat voor een buitenstaander zo goed als onzichtbaar
  • Na onze interventie geraak je feilloos door de autokeuring.
  • Steenslagschade in Izegem wordt in vele gevallen vergoed door je verzekering: even je polis nakijken.
  • Uw autoruit laten repareren heeft natuurlijk een milieuvriendelijk
  • Zie je plots een sterretje? Maak dan gauw een afspraak zodat het niet verder scheurt!
  • Blijkt het sterretje té groot te zijn bij ? We nemen geen risico’s en stellen dan voor om een nieuwe autoruit te steken. Voor zij- en achterruiten is dit trouwens altijd zo.