Autoruit herstellen Sint-Martens-Latem

 • metaglas
 • $
 • autoruit herstellen Sint-Martens-Latem

Autoruit laten herstellen op duurzame wijze met speciale harsen en binnen de 30 minuten ➡️ indien de ster niet te groot is ➡️ Metaglas is al jaren dé specialist in autoruitreparatie!

Last van een sterretje in de voorruit? De autoruit laten herstellen te Sint-Martens-Latem blijft mogelijk wanneer de inslag niet groter dan een muntstuk van 2€ is en zich niet op de rand van de autoruit bevindt. Deze oplossing valt 5 keer goedkoper uit dan de autoruit vervangen. Bovendien kan voorruitschade gebeuren binnen de 30 minuten! Een herstelde autoruit kan weer jaren meegaan en de reparatie zie je niet. Onder vacuüm injecteren we speciale harsen die uw autoruit terug op volle sterkte brengt! Wij van Metaglas zijn al jaren gespecialiseerd in autoruit reparatie. We werken zowel voor B2B als B2C klanten.

Waar uw autoruit laten herstellen in Sint-Martens-Latem na steenslagschade? Autoruitreparatie in één van de vestigingen van Metaglas of bij u thuis, op uw werk, bij uw garagist of elders

Na steenslagschade herstellen we uw autoruit in één van onze autoglascenters in West-Vlaanderen. Echter: meer en meer wordt geopteerd om de autoruit aan huis te laten herstellen: bij u privé, op het werk, bij uw garagist of op een andere plaats naar keuze. Wij komen naar je toe zodat u geen tijd verliest: makkelijker kan het niet! Onze monteurs beschikken over compleet uitgeruste interventiewagens en binnen onze actieradius zijn er geen extra verplaatsingskosten. Als enige voorwaarde geldt dat we een droge plaats moeten hebben in Sint-Martens-Latem voor een degelijke autoruitreparatie.

De voordelen van autoruit reparatie in Sint-Martens-Latem: snel, even effectief, goedkoop bij Metaglas!

Autoruit reparatie in Sint-Martens-Latem kan lukken in een mum van tijd, de techniek werkt uitstekend en kostprijs valt in ieder geval een pak goedkoper uit. Elke voorruitschade de grootte van een muntstuk lossen we op door middel van harsinjecties. Wij van Metaglas zijn er erop toegelegd, mede dankzij onze jarenlange ervaring. Ook ruiten van bestelwagens, vrachtwagens of machines worden door ons vakkundig hersteld.

 • Autoruit herstelling te Sint-Martens-Latem realiseren we binnen het half uur.
 • De kostprijs voor autoruitherstelling komt, in vergelijking met vervangen, op een fractie.
 • Reparatie mag als duurzaam worden beschouwd. Doordat voorruiten uit 2 lagen bestaan, kan de techniek van harsinjecties de ruit opnieuw sterk maken.
 • De herstelling wordt zodanig uitgevoerd dat het eindresultaat voor een buitenstaander zo goed als onzichtbaar
 • Na onze interventie geraak je feilloos door de autokeuring.
 • Steenslagschade in Sint-Martens-Latem wordt in vele gevallen vergoed door je verzekering: even je polis nakijken.
 • Uw autoruit laten repareren heeft natuurlijk een milieuvriendelijk
 • Zie je plots een sterretje? Maak dan gauw een afspraak zodat het niet verder scheurt!
 • Blijkt het sterretje té groot te zijn bij ? We nemen geen risico’s en stellen dan voor om een nieuwe autoruit te steken. Voor zij- en achterruiten is dit trouwens altijd zo.