Autoruit vervangen Oostrozebeke

Autoruit vervangen te Oostrozebeke ➡️ Verbrijzelde voorruit, zijruit of achterruit? ➡️ Metaglas beschikt over een ruime stock, vervangt uw voorruit ook op locatie en altijd onder garantie!

Uw autoruit vervangen te Oostrozebeke kun je goed en voordelig laten uitvoeren door Metaglas met 3 vestigingen in West-Vlaanderen. Of nog beter: uw autoruit laten vervangen op locatie, dus: geen tijdverlies noch agendaproblemen!  We klaren de klus op uw privéadres, werkadres, garage, tweede verblijf enz. Voor ons zijn klantgerichtheid, razendsnelle service en onberispelijk werk alle 3 even belangrijk.

 • Ambulante autoglasservice voor particuliere klanten uit Oostrozebeke, de rest van midden & zuid West-Vlaanderen alsook het aangrenzend deel van Oost-Vlaanderen.
 • De vaste B2B klanten bedienen we over gans West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant (tot Brussel), Henegouwen (tot Ath, Mons).
 • Drie werkplaatsen voor autoglasservice in de provincie werken met openingsuren op afspraak.
 • Ruime stock aan autoruiten: van de meest courante automodellen direct in voorraad, alsook van bestel- en vrachtwagens. Voor minder gangbare ruiten bedraagt de wachttijd hooguit één dag.
 • Ook verbrijzelde zijruiten en achterruiten kunnen bij ons worden vervangen.
 • We werken enkel met de originele A-merken. Onze hoofdleveranciers heten Saint-Gobain en Pilkinton.
 • Als autoglascenter met vele kilometers op de teller beschikken we over competente monteurs met ervaring in alle types voertuigen die elk hun geïntegreerde ADAS rijhulpsystemen De her-kalibratie daarvan is geen sinecure.
 • Bij ons gebeurt de administratieve afhandeling met uw verzekeraar

Uw autoruit laten vervangen in Oostrozebeke na schade door ongeval, inbraak, vandalisme ➡️ Metaglas heeft ervaring met alle autoruiten van de courante en minder courante automodellen

Een autoruit vervangen te Oostrozebeke doen we op locatie binnen anderhalf uur indien we op voorhand het merk, model, chassisnummer en datum van eerste inschrijving kennen. Kunt u de wagen minstens voor een halve dag missen en komt u liever naar één van onze 3 werkplaatsen? Bel ons en er wordt onmiddellijk een afspraak geregeld. De koffie staat altijd klaar.

We beroepen ons op de originele merken, leveren mooi werk en voorzien ruime garantie. Als u daarvoor verzekerd bent, wordt uw autoruit gratis vervangen. In het andere geval zal de kostprijs afhangen van het autoruittype. Bij ons zijn de toegepaste tarieven alleszins eerlijk en zeer competitief! Wie ons kent, weet dat.

De werkfasen voor het steken van een nieuwe autoruit in Oostrozebeke zien er als volgt uit

 1. Vooreerst demonteren we de ruitenwissers, achteruitkijkspiegel, antenne, camera’s, sensoren.
 2. We snijden de kapotte autoruit los, halen die voorzichtig uit en maken de sponning proper.
 3. Een hechtings- en afdichtingslaag wordt aangebracht vooraleer de nieuwe autoruit in te zetten.
 4. Alle gedemonteerde stukken komen terug waar ze moeten.
 5. Belangrijk: de ADAS kalibraties voeren we uit volgens het boekje.

Uw voorruit, zijruit, achterruit laten vervangen in Oostrozebeke na schade door ongeval, inbraak, vandalisme ➡️ zowel van personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, tractoren als andere voertuigen

Wij van Metaglas vervangen alles. Voorruiten, zijruiten, achterruiten  van zowel:

 • personenwagens (van alle Europese, Aziatische, Amerikaanse constructeurs)
 • bestelwagens (Mercedes, VW, Ford, Opel, Renault, Peugeot, Citroën, Fiat, Nissan, Toyota, Mitsubishi, …)
 • vrachtwagens (MAN, Volvo, Scania, Daf, Mercedes, Iveco, Renault,
 • autobussen, autocars (VDL, Van Hool, Mercedes, Iveco, MAN, Neoplan, Setra, Irizar, …)
 • tractoren (New Holland, John Deere, MF, Deutz, Fendt, Case, Valtra …)

graafmachines (Caterpillar, Volvo, Case, Komatsu, JCB, Bobcat, Case, …)

 • cabinebeglazing van andere industriële voertuigen
 • machinebeglazing.

Bel ons voor een directe afspraak bij u thuis, in uw bedrijf of op de werf voor een nieuwe autoruit, bij voorkeur met opgave van merk, model en chassisnummer van het voertuig. B2C klanten kunnen eveneens in één van onze twee werkplaatsen terecht mits voorafgaande telefoon op nummer 051 40 90 80 of via het contactformulier.

Verkoop van autoruiten te Oostrozebeke van alle merken en types van OEM kwaliteit ➡️ aan handige doe-het-zelvers of garagisten

Verkoop van autoruiten van alle merken en types doen we evengoed voor wie zélf zijn autoruit kan plaatsen of voor garagisten. We beschikken over uitstekende contacten met  de autoruiten producenten waardoor we meestal binnen de 24 uur uw autoruit binnen hebben. Bij ons draagt deze altijd het OEM label dat staat voor Original Equipment Manufacturer.

Wanneer moet een autoruit vervangen worden en is ze niet meer te herstellen? ➡️ als de krak groter is dan een muntstuk van 2€.

Een autoruit herstellen is niet meer mogelijk wanneer de krak groter is dan een muntstuk van 2€. en zich niet te dicht op de rand van de autoruit bevindt. Deze 2 criteria gelden voor ongeveer alle situaties. Een sterretje  ontstaat door steeninslag; barsten of verbrijzeling komen meestal door een impact. Proberen te herstellen als altijd onze eerste betrachting maar nooit ten koste van de veiligheidsrisico’s. We beoordelen iedere toestand afzonderlijk.