Glasbreuk

Glasbreuk te Wortegem-Petegem opgelopen? ➡️ Metaglas heeft ruime stock om autoruitschade aan alle voertuigen snel te verhelpen ➡️ komt ook ter plaatse in Wortegem-Petegem

Glasbreuk verhelpen te Wortegem-Petegem is onze corebusiness sinds jaar en dag. We lossen elke autoruitschade snel en doeltreffend op door met de juiste autoruit bij u langs te komen of deze in één van onze 3 vestigingen te plaatsen of te herstellen terwijl u wacht.

Bij Metaglas hebben een ruime voorraad aan courante voorruiten, zijruiten en achterdruiten, van zowel auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, tractoren als graafmachines. Er wordt altijd beroep gedaan op de originele A-merken, aangekocht bij fabrikanten als Saint-Gobain en Pilkington. Onze eigen monteurs kennen hun vak en hebben ervaring met alle types rijhulpsystemen, in de voorautoruit geïntegreerd (ADAS). Bij autoruitschade te Wortegem-Petegem: bel ons voor een afspraak op het nummer 051 – 40 90 80  of vul het contactformulier in en binnen de kortste tijd snellen we u ter hulp.