Glasbreuk

Glasbreuk te Zulte opgelopen?  ➡️ Metaglas heeft ruime stock om ruitschade aan alle voertuigen snel te verhelpen ➡️ bel ons voor een snelle depannage

Glasbreuk verhelpen te Zulte is onze corebusiness sinds jaar en dag. We lossen elke ruitschade snel en doeltreffend op door de juiste autoruit in voorraad te hebben of snel tot bij ons te krijgen in één van de 2 vestigingen en de herstelling of vervanging te doen eventueel terwijl u wacht.

Bij Metaglas hebben een ruime voorraad aan courante voorruiten, zijruiten en achterruiten, van zowel auto’s, bestelwagens, mobilhomes, camperbusjes, vrachtwagens, tractoren als graafmachines. Er wordt altijd beroep gedaan op de originele A-merken, aangekocht bij fabrikanten als Saint-Gobain en Pilkington. Onze eigenmonteurs kennen hun vak en hebben ervaring met alle types rijhulpsystemen, in de voorruit geïntegreerd (ADAS). Bij ruitschade te Zulte: bel ons voor een afspraak op het nummer 051 – 40 90 80  of vul het contactformulier in en binnen de kortste tijd snellen we u ter hulp.