Machinebeglazing

Machinebeglazing te Izegem => Is de ruit van uw kraan, graafmachine, minigraver, bulldozer of tractor gebroken? ➡️ Metaglas vervangt deze op locatie!

We vervangen alle machinebeglazing in regio Izegem meer bepaald de ruit van uw kraan, graafmachine, minigraver, bulldozer, heftruck, maaidorser, vlasmachine, aardappelrooier, tractor en hebben ervaring met  ∑ ander cabineglas te Izegem.  We zijn één van de weinige spelers die snel kunnen vervangen, bij voorkeur op locatie en u voor de eventuele wachttijd depanneren met een plexiglas. Naast de dienstverlening, eigen aan een familiebedrijf, zijn er ook nog eens onze gunstige prijzen. Voor alle machineruiten en machineglas werken we uitsluitend met premium merken. Tractorruit of ruit van graafmachine, bulldozer of kraan kapot? Bel ons en ondervindt direct het verschil in service!

Als u tegen glasbreuk verzekerd bent, gebeurt de herstelling volledig gratis. Wij handelen alle administratie rechtstreeks af met uw verzekeraar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en ongestoord verder kunt werken. Dekt uw verzekering geen glasschade? Dan herstellen of vervangen we uw machinebeglazing tegen een voordelige en competitieve prijs, afhankelijk van het materiaal dat vereist is. U geniet nadien van een levenslange garantie op alle uitgevoerde werken: we repareren uw machinebeglazing gratis opnieuw bij problemen indien aan alle garantievoorwaarden.

Machinegeblazing herstellen of vervangen we bij u op locatie ✓ mobiel Metaglas team ✓ Premium machinebeglazing die voldoen aan de OEM normen

Herstel en vervanging van machinebeglazing gebeurt door onze mobiele ploeg die bij u op locatie komt. U dient wel te beschikken over een ruimte die groot genoeg en overdekt is. Herstellingen aan machinebeglazing nemen doorgaans 30 minuten in beslag. Zo kunt u meteen verder met uw professionele activiteiten. Vervanging van machinebeglazing duurt maximaal 1 dag. De duur van de werken hangt namelijk volledig af van het type machine en het aantal componenten dat gedemonteerd moet worden. Let er bovendien op dat u uw machine niet kunt gebruiken tot 3 uur na de ruitvervanging.

We vervangen met premium machinebeglazing van de gekende glasleveranciers Saint-Gobain en Pilkington die ook de constructeurs zelf beleveren. Deze machinebeglazing voldoet aan alle OEM-normen (Original Equipment Manufacturer) en heeft identiek dezelfde kwaliteit als de originele machinebeglazing. Ons gamma bevat voor-, achter- en zijruiten in allerlei soorten, modellen en maten. Zo is er een duurzame en hoogwaardige oplossing voor elke machine. Wij herstellen en vervangen machinebeglazing van de merken New Holland, John Deere, Massey Fergusono, KUHN, Caterpillar, Hitachi, Liebherr, Komatsu, Volvo etc.