Voorruit auto vervangen Kluisbergen

Voorruit van uw auto vervangen te Kluisbergen => Is de voorruit van uw auto verbrijzeld? => Glasexpert Metaglas vervangt de voorruit van uw auto in onze 3 vestigingen of op locatie !!!

Is uw autovoorruit verbrijzeld of gebarsten en snel aan vervanging toe? De voorruit van uw auto vervangen te Kluisbergen doe je best met een gespecialiseerd bedrijf in autoglasschade: Metaglas. U kunt bij ons terecht in onze 3 vestigingen in West-Vlaanderen: Tielt en Waregem. Of nog beter: voorruiten van personenwagens vervangen wij ook op locatie. Zo verliest u geen tijd en uw agenda lijdt er niet onder. We komen de voorruit van uw auto vervangen op zowel uw privéadres, uw werkadres, uw garage, uw tweede verblijf in West- & Oost-Vlaanderen en voor B2B klanten ook daarbuiten. Voor ons van Metaglas zijn klantgerichtheid, flexibiliteit, snelheid en onberispelijke service van cruciaal belang.

De voorruit van uw auto vervangen doen we op locatie te Kluisbergen, steeds op afspraak en doorgaans is de montage binnen anderhalf uur afgerond. Geef ons op voorhand het merk, model, chassisnummer en datum van eerste inschrijving door en wij kunnen aan de slag. Kunt u uw wagen minstens voor een halve dag missen en komt u liever naar één van onze 3 werkplaatsen? Bel ons even op of vul het contactformulier in voor een snelle afspraak. Met de glimlach en een koffie wordt je hartelijk ontvangen in Tielt of Waregem.

We beroepen ons op de originele merken en beglazing van A kwaliteit, leveren mooi en snel werk en dit met garantiewaarborg. Indien u glasbreuk verzekerd bent, vervangen we de voorruit van uw auto gratis. In het andere geval zal de kostprijs afhangen van het voorruittype. Wij hanteren de scherpste prijzen op de markt en hebben meer dan 20 jaar ervaring op de teller staan.

  • Ambulante autoglasservice voor particuliere klanten, de rest van midden & zuid West-Vlaanderen alsook het aangrenzend deel van Oost-Vlaanderen.
  • De vaste B2B klanten bedienen we over gans West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant (tot Brussel), Henegouwen (tot Ath, Mons).
  • Drie werkplaatsen voor autoglasservice in de provincie werken met openingsuren op afspraak.
  • Ruime stock aan autoruiten: van de meest courante automodellen direct in voorraad, alsook van bestel- en vrachtwagens. Voor minder gangbare ruiten bedraagt de wachttijd hooguit één dag.
  • Ook verbrijzelde zijruiten en achterruiten kunnen bij ons worden vervangen.
  • We werken enkel met de originele A-merken. Onze hoofdleveranciers heten Saint-Gobain en Pilkinton.
  • Als autoglascenter met vele kilometers op de teller beschikken we over competente monteurs met ervaring in alle types voertuigen die elk hun geïntegreerde ADAS rijhulpsystemen De her-kalibratie daarvan is geen sinecure.
  • Bij ons gebeurt de administratieve afhandeling met uw verzekeraar