Voorruit bestelwagen vervangen Tielt

Voorruit van uw bestelwagen vervangen te Tielt => Is de voorruit van uw bestelwagen verbrijzeld of gebarsten? ➡️ Metaglas vervangt uw bestelwagenvoorruit in één van zijn 2 vestigingen aan een serieus tempo

Als chauffeur spendeert u lange werkdagen en vele uren in uw bestelwagen. Een goed en helder zicht op de baan is cruciaal om uw job veilig uit te voeren. Is de voorruit van uw bestelwagen verbrijzeld of gebarsten en aan snelle vervanging toe? => De voorruit van uw  bestelwagen vervangen te Tielt doe je best met autoruitenexpert Metaglas, dit omwille van de service én de prijs. U kunt bij ons terecht in onze 2 vestigingen in West-Vlaanderen. We hebben vestigingen in Tielt en Waregem. Bestelwagenvoorruiten vervangen wij soms ook op locatie voor de vaste B2B klanten. Daartoe beschikken we over mobiele teams. Voor wij van Metaglas zijn klantgerichtheid, flexibiliteit en een snelle en onberispelijke service van cruciaal belang in onze dienstverlening. We beschikken over een ruime stock en werken enkel met glas van A-kwaliteit.

Wist u dat de voorruit van uw bestelwagen niet altijd vervangen dient te worden? In het geval van een sterretje in de voorruit met een diameter kleiner dan 2,6 cm, kunnen we deze eenvoudig herstellen (zie pagina autoruit herstellen).

Een voorruit bestaat uit twee glaslagen waardoor het beter zijn kracht behoudt bij schokken of steenslag. Zij- en achterruiten bestaan uit gehard glas met minder krachtbehoud. Is het sterretje in uw voorruit van uw bestelwagen toch groter dan 2 € of evolueert het naar een barst? Dan zit er niets anders op dan de voorruit van uw bestelwagen te vervangen.

Boek hier uw afspraak in Tielt ofwel telefonisch op 051 40 90 80 ofwel via de contactpagina.