Zijruit auto vervangen Izegem

Zijruit auto vervangen in 1 van onze centra te Izegem ✓ Premium beglazing ✓ Voor personen-, bestel- en vrachtwagens, autobussen, tractoren, gravers, kranen

We vervangen zijruiten van auto’s en alle andere soorten voertuigen uit Izegem na afspraak in één van onze vestigingen.

Heb je schade aan de zijruit van uw auto en dient deze vervangen te worden? Zij- en achterruiten bestaan uit gehard enkel glas, hebben om die reden een geringere sterktegraad dan voorruiten en bij een inslag, aanrijding of ander accident verbrijzelen ze meestal direct.

De zijruit van uw auto laten vervangen kan in Tielt of Waregem, twee gemakkelijk bereikbare locaties. Onze ervaren monteurs staan klaar om de zijruit van uw auto snel en deskundig te vervangen; soms lukt dit in minder dan 1,5 uur. U neemt een deugddoende koffie terwijl wij de restanten van uw kapotte zijruit uithalen en deze vervangen. Voor B2B klanten komen we als het moet tot in Izegem voor de service.

Bij Metaglas werken we uitsluitend met dezelfde superieure materialen als de autoconstructeurs zelf, dat wil zeggen originele kwaliteitsbeglazing. Om uw zijruit te vervangen, gebruiken we namelijk premium beglazing van Europese leveranciers zoals Saint-Gobain en Pilkington. Deze glasproducenten staan sinds jaar en dag wereldwijd bekend om hun hoogwaardige en duurzame producten. U bent dus verzekerd van een nieuwe zijruit die terug jarenlang meegaat.

Wij van Metaglas vervangen zijruiten van zowel:

  • Personenwagens (van alle Europese, Aziatische, Amerikaanse constructeurs)
  • Bestelwagens (Mercedes, VW, Ford, Opel, Renault, Peugeot, Citroën, Fiat, Nissan, Toyota, Mitsubishi, …)
  • Vrachtwagens (MAN, Volvo, Scania, DAF, Mercedes, Iveco, Renault,
  • Motorhomes (Hymer, Dethleffs, McLouis, Adria, Knaus, Bürstner, Chausson, …)
  • Tractors (NH, John Deere, MF, Deutz, Fendt, Case, Valtra …)
  • Graafmachines (Caterpillar, Volvo, Case, Komatsu, JCB, Bobcat, …)
  • Cabinebeglazing van andere industriële voertuigen.