Zijruit auto vervangen Oudenaarde

Zijruit auto vervangen in 1 van onze centra of op locatie te Oudenaarde ✓ Premium beglazing ✓ Voor personen-, bestel- en vrachtwagens, autobussen, tractoren, gravers, kranen

We vervangen zijruiten van auto’s en alle andere soorten voertuigen op locatie in Oudenaarde of anders na afspraak in één van onze vestigingen.

Heb je schade aan de zijruit van uw auto en dient deze vervangen te worden? Zij- en achterruiten bestaan uit gehard enkel glas, hebben om die reden een geringere sterktegraad dan voorruiten en bij een inslag, aanrijding of ander accident verbrijzelen ze meestal direct.

De zijruit van uw auto vervangen kan in Tielt, Waregem. Onze ervaren monteurs staan klaar om de zijruit van uw auto snel en deskundig te vervangen; soms lukt dit in minder dan 1,5 uur. U neemt een deugddoende koffie terwijl wij de restanten van uw kapotte zijruit uithalen en deze vervangen . Komt het voor u toch niet zo goed uit om bij ons langs te komen? Dan vervangen wij de zijruit van uw auto op locatie te Oudenaarde.

Bij Metaglas werken we uitsluitend met dezelfde superieure materialen als de autoconstructeurs zelf, dat wil zeggen originele kwaliteitsbeglazing. Om uw zijruit te vervangen, gebruiken we namelijk premium beglazing van Europese leveranciers zoals Saint-Gobain en Pilkington. Deze glasproducenten staan sinds jaar en dag wereldwijd bekend om hun hoogwaardige en duurzame producten. U bent dus verzekerd van een nieuwe zijruit die terug jarenlang meegaat.

Wij van Metaglas vervangen zijruiten van zowel: `

  • Personenwagens (van alle Europese, Aziatische, Amerikaanse constructeurs)
  • Bestelwagens (Mercedes, VW, Ford, Opel, Renault, Peugeot, Citroën, Fiat, Nissan, Toyota, Mitsubishi, …)
  • Vrachtwagens (MAN, Volvo, Scania, DAF, Mercedes, Iveco, Renault,
  • Autobussen, autocars (VDL, Van Hool, Mercedes, Iveco, MAN, Neoplan, Setra, Irizar, …)
  • Tractoren (New Holland, John Deere, MF, Deutz, Fendt, Case, Valtra …)
  • Graafmachines (Caterpillar, Volvo, Case, Komatsu, JCB, Bobcat, …)
  • Cabinebeglazing van andere industriële voertuigen.